1. Home
  2. /
  3. خدمات
  4. /
  5. خدمات بین المللی

خدمات بین المللی

ثبت برند بین المللی
ثبت برند مادرید چیست؟
در گذشته اشخاص حقیقی و حقوقی جهت ثبت بین ­المللی برند مجبور بودند که برند را به صورت جداگانه در تک ­تک کشورهای موردنظر خود ثبت کنند. از این رو ملزم به ترجمه مدارک موردنیاز به زبان تمام کشورهای مدنظر و پرداخت هزینه ­های هنگفت می شدند تا اینکه برخی از کشورهای عضو کنوانسیون پاریس برای رفع این معضلات دست به کار شدند و طی تشکیل یک اتحادیه، سیستم ثبت برند مادرید را تصویب کردند. سیستم ثبت مادرید از موافقتنامه مادرید، پروتکل مرتبط با آن و آیین­ نامه­ای متشکل از موافقتنامه و پروتکل تشکیل می­شود

مزایای استفاده از ثبت با سیستم مادرید
طبق مقررات ثبت بین المللی علائم تجاری (ثبت با سیستم مادرید)،علامت تجاری با توجه به قوانین داخلی هرکشور مورد بررسی قرار می گیرد و سپس وارد پروسه بین المللی خود میشود بدین معنا که ثبت بین المللی علائم تجاری درمرحله اول با ثبت ملی دراداره کشور مبداء صورت می پذیرد و سپس به شکل خودکار با تعیین کشورهای مورد نظردرسطح بین المللی انجام می گیرد یکی از مزایای ثبت برند مادرید این است که متقاضی با ارائه یک اظهارنامه بین المللی از طریق اداره مالکیت صنعتی به وایپو میتواند درصورت تمایل در ۸۵ کشور عضو موافقتنامه و پروتکل مادرید یا تعدادی ازآنها بنا بر انتخاب خود حمایت ازعلامت تجاری خود را مطالبه و کسب نمایند.

بنابراین مزیت استفاده از ثبت با سیستم مادرید در ساده،ارزان و موثربودن آن میباشد بدین معنا که تنها به واسطه یک تقاضانامه بین المللی واحد به یک زبان (فرانسه،انگلیسی یا اسپانیولی) و پرداخت یک تعرفه به فرانک سوئیس،تحصیل و تامین حمایت ازعلائم تجارتی یا خدماتی درکشورهای تعیین شده در فرم درخواست امکان پذیر است.همچنین درصورتیکه هرگونه تغییری درعلامت ثبت مبداء ازقبیل تغییرنام،آدرس،مالکیت،تمدید وغیرهازطرف دارنده آن صورت گیرد میتوان با کامل کردن فرم های مربوطه و پرداخت هزینه ای اندک تغییرات ذکر شده را درسطح بین المللی اعمال نمود.اداره مبدا نیز نیازی به انجام طبقه بندی کالاها وخدمات و انتشارعلائم درروزنامه رسمی کشورمتبوع خویش ندارد.درواقع ثبت بین المللی مجموعه ای ازثبت های ملی طبق مقررات داخلی هرکشورتعیین شده،میباشد

کنوانسیون مادرید
صاحب برند می بایست به موجب این کنوانسیون نامه درخواست خود را به طور جداگانه به اداره های کشورهای گوناگون و باز چندین زبان ارائه کند و هزینه های مقرر را تادیه نماید که مستلزم صرف زمان طولانی می باشد.بدین تریتیب تحت حمایت از برند در سطح بین المللی به موجب کنوانسیون مادرید قرار خواهد گرفت.جهت تسهیل در روال ثبت بین المللی برند و کسب حقوق ناشی از آن تعدادی از کشورهای عضو کـنوانسیون پـاریس اتحادیه بیـن المـللی را برای پشتیبانی مالکیت صنعتی در راستای کنوانسیون ذکر شده تشکیل داده و سیـستم مـادرید را به عنوان دسـتورالعمل ثبت بین المللی علائم تجاری به تصویب رساندند. این سیستم دو معاهده، موافقتنامه مادرید مورخ ۱۹۸۱و پروتکل مرتبط با آن مصوب ۱۹۸۹ را در بر می گیرد.مطابق با سیستم مادرید، ثبت علامت با در نظر گرفتن قوانین داخلی هر کشور بررسی خواهد شد و سپس ثبت خواهد شد و پس از آن برای ثبت بین المللی تقاضای آن ارائه می شود.دفتر نمایندگی می بایست اظهارنامه را جهت ثبت بین المللی برند در عرض ۲ماه از تاریخ ثـبت اسـاسی به دفتر بیـن الملل ارائه دهد. ثبت بین المللی برند هنگام یکه تقاضا رسما” و بصورت قطعی به دست دفتر بین الملل رسید ،در نظر گرفته خواهد شد. ثبت بین المللی بایستی هر ۱۰سال یک بار با تادیه تعرفه های مشخص دوباره تمدید شود. شش ماه پیش از تـاریخ انقـضاء علامت ، دفتر بین الملل یادداشتی را برای دفتر نمایندگی جهت تمدید ثبت بین المللی علامت ارسال می نماید.

چه نوع علائم تجاری بین المللی را میتوان ثبت نمود؟
تعداد علائم قابل ثبت درسطح جهان تقریباً نامحدود هستند و مطابق با قانون مصوب کشورها، علامت تجاری ممکن است متشکل از یک یا چند کلمه، حرف یا عدد باشد.

همچنین علامت تجاری برگرفته از شکل، نماد، اشکال سه بعدی، نمادهای صوتی مانند اصوات موسیقی، رایحه و یا رنگ دارای ویژگی متمایز کننده باشد، علامت تجاری میتواند شامل کلمه، حرف و یا عدد و یا ترکیبی از آنها باشد. علاوه بر علائم تجاری که مبدأ تجاری کالاها یا خدمات را معین میکند، چند دسته دیگر از علائم نیز وجود دارند:

علائم جمعی COLLECTIVE MARKS
علامتهایی هستند که به یک مجموعه یا انجمن تعلق میگیرد بطوری که اعضای آن توسط این علامت خود را در سطح کیفی و یا سایر مجموعه مشخصات مورد نیاز آن مجموعه یا انجمن معرفی می نمایند. بعنوان مثال از انجمن ها و یا کانون هایی میتوان یاد کرد که به عنوان نماینده گروهی خاص از کانون سردفتران، حسابداران، مهندسین و یا معماران میباشند.

علائم تائیدی CERTIFICATION MARKS
علامتهایی هستندکه درمقابل اجرا و رعایت یکسری استانداردهای تعریف شده به تولیدکننده و یا ارائه دهنده خدمات اعطا میگردد. این علامت میتواند به هرکسی که بتواند تائیدکند که محصول تولیدی او از طریق روشی تولیدشده است که استانداردهای تعین شده را رعایت کرده است اعطا گردد. بعنوان مثال میتوان از استاندارد کیفی ISO 9000 که در جهان کاملاً شناخته شده و مقبول میباشد، نام برد.

چیست؟ (Trademark) علامت تجاری
یک علامت تجاری ، علامت مشخصه ای است که کالاها و یا خدمات مربوط به شخص حقیقی یا حقوقی را متمایز مینماید. منشاء آن نیز به زمانهای قدیم بر میگردد یعنی زمانی که صنعتگران و هنرمندان امضاء و یا مهر مخصوص خود را بر روی محصولات یا آثار هنری خود میگذاردند. در طول سالیان این علامتها سیر تکاملی خود را به سوی حمایت و ثبت علائم تجاری امروزی طی کرده اند.این سیستم به مصرف کنندگان کمک میکند تا کالا یا خدمات مورد نیاز خود را براساس علامت تجاری خاصی که طبیعت و یا کیفیت آن محصول و خدمت را مشخص میکند انتخاب و خریداری نمایند.

مدرک لازم جهت ثبت بین المللی مادرید
موردنیازجهت فرایند ثبت بین المللی علامت تحت سیستم ثبت مادرید

نامه تقاضای ثبت بین المللی برند خطاب به اداره ثبت علائم تجاری با درج اسامی کشورهای مورد نظر
معرفی نامه برروی سربرگ شرکت همراه با امضاء مدیران و صاحبان امضاء همراه با مهرشرکت برای اشخاص حقوقی، و درصورت مراجعه وکیل رسمی ارائه وکالتنامه دادگستری
کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی مدیران و صاحبان امضاء شرکت و روزنامه رسمی تاسیس و آخرین تغییرات شرکت (اشخاص حقوقی) و ارائه کپی برابر اصل شناسنامه و کارت ملی (اشخاص حقیقی) و در صورت مراجعه وکیل رسمی ارائه وکالتنامه دادگستری .
اظهارنامه یا اصل گواهی نامه ثبت علامت تجاری درایران جهت رؤیت و رونوشت آن جهت ثبت در پرونده یا ارائه کپی برابر اصل گواهی ثبت علامت تجاری .
تکمیل فرم مخصوص لاتین پس از تعیین کشورهای موردنظرمتقاضی
برگه تخمین هزینه ها همراه با مهر و امضاء متقاضی (Fee Calculation)
رسید مربوط به پرداخت مبلغ مربوط به بررسی اظهارنامه ثبت بین المللی برند

ثبت شرکت بین المللی
شرکت به معنی شریک شدن،انباز گشتن و اجتماع حقوق مالکان متعدد در یک شیء به نحو اشاعه تعریف شده است.شرکت تجاری به شرکتی گفته می شود که کارهای بازرگانی انجام می دهد. طبق آنچه از قانون تجارت استنباط می شود شرکت ، قراردادی است که بر اساس آن اعضا یا شرکا، سود حاصل از سرمایه را تقسیم می کنند.

مراحل تمدید یا درخواست گواهی ارزش افزوده
دستور العمل اجرائی موضوع ماده 169 مکرر قانون مالیات‌های مستقیم

شرکت با مسئولیت محدود چیست و چگونه تشکیل میشود؟
شرکت بین المللی (International Corporation) به شرکت هایی گفته می شود که محصولات خود را به کشورهای دیگر صادر می کنند.
از نظر سیر تکامل حقوق تجارت، گستردگی روابط تجاری میان دولت ها،توسعه صنعت حمل و نقل و مراکز داد و ستد و افزایش معاملات پولی و مالی و بانک ها و صرافی ها، موجب تحول و دگرگونی فعالیت های تجاری-صنعتی و اقتصادی گردیده است،به نحوی که تنها سرمایه گذاری داخلی،پاسخگوی نیاز مبرم جامعه و ساماندهی مسایل و معضلات جاری و روزمره نبوده و مبادلات و گسترش فعالیت میان کشورها را می طلبد.

علاوه بر آن امروزه با نضج گیری تجارت بین الملل،تمایل و تحرک کشورها در خصوص داد و ستد و مراودات پولی،مالی و کالایی تشدید و عزم ملی در تعریف،ترسیم،وضع و ابداع سازمان های تخصصی بین المللی دچار نضج و حرکت تازه ای شده است و متعاقباَ تمایل کشورها در الحاق به سازمان ها،کنوانسیون ها ،توافق های بین المللی و تاسیس و توسعه سازمان های تخصصی دو چندان شده است.بنحوی که امروزه بیش از 150 کشور در سازمان جهانی تجارت(WTO) و 140 کشور در سازمان جهانی مالکیت فکری(WIPO) بعنوان سازمان های تخصصی ملل متحد عضویت و فعالیت دارند.

در حال حاضر 30 درصد دارایی مولد خصوصی جهان در دست شرکت های بین المللی است. با توجه به نقش گسترده ی این شرکت ها در اقتصاد جهان،سرمایه گذاری روزافزون شرکت های بین المللی و چند ملیتی در مناطق مختلف جهان،تاثیرات شگرفی بر زندگی اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی کشورها گذاشته است.گسترش سریع شرکت های بین المللی در سراسر جهان،باعث شده است تا بسیاری از صاحبنظران اقتصادی،توسعه اقتصادی آینده ی جهان را متاثر از فعالیت این شرکت ها بدانند.

بدین ترتیب،امروزه تحولات اخیر جهان باعث شده است تا افراد تمایل بیشتری به تاسیس انواع شرکت های تجاری و بین المللی نشان دهند تا از مزایای این شرکت ها استفاده کنند.

مزایای ثبت شرکت بین المللی
از جمله مزایای تشکیل و ثبت شرکت های بین المللی عبارت است از:

ورود به بازارهای بین المللی و تولید انبوه و حجم بالای محصولاتی
دستبابی به هم افزایی
نرخ بالای برگشت سرمایه و کسب سود بیشتر
مدیریت بهتر منابع و نیروی انسانی
استفاده از معافیت های مالیاتی و سایر مشوق های صادراتی
افتتاح حساب بانکی بین المللی
بودجه بندی دقیق و منعطف تر نسبت به تجارت فردی
اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت
سهولت در انتقال و واگذاری شرکت
نحوه ی ثبت شرکت بین المللی
به طور معمول شرکت ها با انگیزه های خاصی وارد بازارهای خارجی می شوند.در این حالت شرکت ها ابتدا بازارهایی را برمی گزینند که فاصله فرهنگی و اقتصادی کمی نسبت به بازارهای آن ها داشته باشند و از انتخاب بازارهایی که کاملاَ با آن ها غریبه هستند اجتناب می کنند.در این راستا،ثبت شرکت بین المللی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.با ثبت شرکت ،آن ها صاحب شخصیت مستقلی می شوند وهویت آنان مشخص می گردد.جهت ثبت شرکت بین المللی اخذ تصدیق نامه در ایران و فراهم نمودن مدارک مورد نیاز ذیل الزامی است.
مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت بین المللی عبارت است از:

ارائه کپی برابر اصل کارت ملی و شناسنامه مدیران و صاحبان حق امضای شرکت
ارائه اظهارنامه یا اصل گواهی ثبت علامت تجاری در ایران جهت روئت و کپی آن به منظور ثبت در پرونده
ارائه کپی برابر اصل گواهی ثبت برند
ارائه روزنامه تاسیس و آخرین تغییرات شرکت برای اشخاص حقوقی
تکمیل فرم مخصوص جهت ثبت شرکت بین المللی با ترجمه انگلیسی
درخواست کتبی و تحویل آن به اداره ثبت علائم تجاری با درج نام های کشورهای مورد نظر
تهیه معرفی نامه بر روی سربرگ شرکت که به وسیله مدیران و صاحبان حق امضا و با مهر شرکت امضا شده باشد.
پرداخت هزینه های ثبت که توسط اداره ثبت شرکت های بین المللی در کشور میزبان صورت می گیرد .
چنانچه کارها توسط وکیل انجام می شود ارائه وکالت نامه دادگستری ضروری است.
همان طور که توضیح داده شد،یکی از انواع شرکت های قابل ثبت،ثبت شرکت بین المللی است .هلدینگ جوان ، به لحاظ اهمیت موضوع ،دیری است که خدمات خود را به متقاضیان ثبت شرکت ارائه می نماید. هلدینگ جوان ، علاوه بر تخصص خود،به دلیل داشتن همکاران توانمند خارجی که هر یک در کشورهای تبعه خود دارای دفاتر مخصوص و مجهز برای این موضوعات می باشند می تواند خدمات ارزنده ای را به مشتریان خود ارائه نماید تا در کوتاه ترین زمان ،صاحب شرکتی بین المللی گردند.

مشاوره و درخواست همکاری :

برای استفاده بهتر از خدمات هلدینگ بین المللی تجارت می توانید از طریق روش های زیر برای خدمات مورد نظر خود درخواست مشاوره دهید تا کارشناسان ما در کوتاهترین زمان، اطلاعات مورد نظر را در اختیار شما قرار دهند.

تلفن تماس :

91694864 - 021

ایمیل :

info@holdingtejarat.com

شبکه های اجتماعی :

عضویت در خبرنامه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست مشاوره
فرم درخواست مشاوره